Lake of Mentieth Fisheries Clubhouse

The Clients have appointed Module Architects and Locate Architects as a Joint Venture to develop an extension to their existing clubhouse on the shores of the Lake of Mentieth.

The brief envisioned an extension that blended seamlessly with the existing and lifted the facilities of the club to a new level.

The focus of the scheme was a new covered hub allowing arrival, check-in and weigh-in together with café facilities, a new shop and an area where the clients could mill around prior to going on the Lake.

The materials and form of the clubhouse have been guided by a new to respond to the context in a familiar local manner.  However, the feel of the building had to be lifted to provide a new facility in keeping with the Club’s aspirations for the future.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *